Lewandowski Prestup


Lewandowski Prestup. Fotbalisté Bayernu ovládli německý Superpohár výhru nad Dortmundem vystřílel Lewandowski. Robert Lewandowski jako náhrada za Zlatana Ibrahimovice - takový plán mají šéfové Paris St. Po návrate do klubu z MS v Rusku kde Poliaci vypadli v skupine a Lewandowski gólovo mlčal sa situácia zmenila.

Football Transfer Graphic Design Prestupy A Spekulace Football Transfers Sports Design David Villa [ 1193 x 1890 Pixel ]
Football Transfer Graphic Design Prestupy A Spekulace Football Transfers Sports Design David Villa

Lewandowski je ve svém současném angažmá frustrovaný a doslova až posedlý myšlenkou že by mohl zamířit do španělského velkoklubu.

To nyní potvrdil i jeho bývalý agent Cezary Kucharski který prozradil že polský útočník chtěl odejít z Dortmundu do Realu Madrid namísto do Bayernu Mnichov. V semifinále Ligy mistrů rozstřílel čtyřmi góly Real Madrid svůj Dortmund dotáhl do finále nejprestižnější klubové trofeje. Bavorský veľkoklub navyše za Poliaka nezaplatí ani cent pretože tomu na konci sezóny vyprší v Dortmunde kontrakt a po odchode Maria Götzeho si fanúšikovia Borussie môžu opäť trhať vlasy.

Velice rušno je v posledních dnech zejména kolem katalánského velkoklubu. - Útočník Borussie Dortmund - Robert Lewandowski sdělil německým médiím že v lednu dokončí svůj přestup do Bayernu MnichovS tím je už spojován nějakou dobu po odchodu jeho spoluhráče Maria Götzeho. O tom že varšavský rodák není spokojený svědčí také slova která pronesl v létě.

Obrad sa podľa uvedeného média uskutoční v Zlatopoľskej doline neďaleko hlavného mesta Varšavy odkiaľ tento útočník Borussie Dortmund pochádza. Bayern ho odmietol predať a tréner Niko Kovač sa za neho postavil. Sám Lewandowski nyní přiznal že s Bayernem jedná o prodloužení smlouvy a zároveň tak dává PSG i Realu najevo že chce zůstat v Bavorsku.

VARŠAVA - Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski sa podľa tamojšieho bulvárneho portálu faktpl v sobotu 22. Kola Pohára DFB cez amatérsky Drochtersen. Robert Lewandowski se v Borussii Dortmund stal top útočníkem kterého chtěl celý svět.

Prestup Erlinga Haalanda sa zrejme trochu zadrhol a v prípade že by sa Blues nepodarilo priviesť tohto útočníka by mohol na Stamford Bridge zamieriť iný forward z nemeckej ligy Robert Lewandowski. Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski je aj podľa jeho agenta Cezaryho Kucharského na ceste z Borussie Dortmund do Bayernu Mníchov. Dlho očakávaný prestup dvadsaťpäťročného futbalistu bol potvrdený v sobotu po tom čo Lewandowski podstúpil zdravotnú prehliadku u lekára nemeckého šampióna a víťaza Ligy majstrov Hansa-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta.

Zpravodajství a zajímavosti z evropských ligových soutěží. Prezradil to jeho niekdajší agent Cezary Kucharski podľa ktorého 30-ročný rodák z Varšavy veľmi túžil po angažmáne v španielskej metropole. V nemeckom Superpohári proti Frankfurtu strelil hetrik jediným gólom rozhodol aj o postupe do 2.

Football Transfer Graphic Design Prestupy A Spekulace Football Transfers Sports Design David Villa [ 1193 x 1890 Pixel ]

Football Transfer Graphic Design Prestupy A Spekulace Football Transfers Sports Design David Villa

Tren Terbaru Cara Urus Skck Online Untuk Syarat Pemberkasan Cpns Atau Lamaran Kerja Tren Surat Kerja [ 393 x 700 Pixel ]

Tren Terbaru Cara Urus Skck Online Untuk Syarat Pemberkasan Cpns Atau Lamaran Kerja Tren Surat Kerja

Advertisement